Op zaterdag 25 september speel ik een deel uit mijn programma “Dushko moja”, op mijn nieuwe Oekraïnse draailier; een première! Om 14.00, 15.00 en 16.00 uur telkens een half uur, bij familie Putter in de tuin; Prinsessestraat 83. Het hele programma met alle artiesten vind je hier: http://glurenbijdeburen-lisse.nl Je bent van harte welkom om te komen luisteren!

Dushko moja (mijn ziel);

Traditionele liederen uit Oekraïne, Bulgarije en Rusland.

Het idee voor dit programma is deze zomer geboren tijdens een inspirerende zangreis door Oekraïne.

Het zijn hartstochtelijke liederen die ik zing, met een eigen “schwung” er aan. Ook de draailierpartijen die ik erbij speel, zijn van mijn hand. De liederen zijn met elkaar vervlochten, doordat de thema’s op elkaar aansluiten. Uiteraard komt daar een mooie toelichting bij…

Heb je belangstelling voor dit concert, dan hoor ik het graag. Luistercadeautje uit dit programma; het lied “A ty mila” uit Oekraïne, met draailier: https://youtu.be/ClnBe2ZlARw

Gelabeld met →