Dushko moja (mijn ziel);

 

 

Traditionele liederen uit Oekraïne, Bulgarije en Rusland.

 

Op zondag 6 oktober om 13.50 en om 15.30 uur speel ik een deel van mijn programma (30 minuten) “Dushko moja” tijdens “Gluren bij de Buren”, in Lisse. Buurthuis Salvatori, Wagenstraat 33.

Het idee voor dit programma is deze zomer geboren tijdens een inspirerende zangreis door Oekraïne.

Het zijn hartstochtelijke liederen die ik zing, met een eigen “schwung” er aan. Ook de draailierpartijen die ik erbij speel, zijn van mijn hand. De liederen zijn met elkaar vervlochten, doordat de thema’s op elkaar aansluiten. Uiteraard komt daar een mooie toelichting bij…

Je bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren!

https://www.glurenbijdeburen-lisse.nl/programma-2019/

www.zangbedrijf.nl

Gelabeld met →