Zaterdag 15 en zondag 16 september vindt in Leiden de GELUKSROUTE plaats. Meer dan 100 activiteiten worden op diverse locaties in de binnenstad GRATIS aangeboden door een groep mensen die heeft besloten om geluk te willen brengen en te delen met iedereen die maar wil.

Wat voor de geluksbrengers geluk betekent geven zij door in workshops, traktaties, lezingen, aandacht, ervaringen en geluksmomenten. En zij nodigen een ieder, de geluksplukker, uit dit zomaar te ontvangen, te onderzoeken of te (her)ontdekken.

Een greep uit het zeer ruime aanbod: (lach)yoga, theater, exposities, zang, giveshop, stadspicknick van overvloed, meditatie, coachingsessies, inspiratiewandelingen, chikung, dans en nog veel meer.

Ik doe ook mee aan de Geluksroute met een  GELUKSCONCERT. Een half uur lang zing ik voor jou de mooiste wiege- en liefdesliederen uit de hele wereld! Met af en toe een toepasselijk gedicht erbij. A capella, met percussie en met harpbegeleiding.

Zaterdag 15 en zondag 16 september, om 14.00, 15.00 en 16.00 uur, in het Sijthoffgebouw aan de Doezastraat.

Het wordt een intiem concert, daarom gaat als iedereen binnen is, de deur dicht zodat je in alle rust kunt genieten van de muziek.

Je bent van harte welkom!

De GELUKSROUTE vindt voor de eerste keer plaats en is een initiatief van Marike van IJssel:”Al een paar jaar loop ik rond met deze droom van een slinger van geluk door Leiden, om zo allerlei creatieve, positieve en mooie initiatieven met elkaar te verbinden. Ik hoop dat iedereen die nu meedoet met de Geluksroute net zoveel geniet als ik doe in het verwezenlijken van deze droom.”

Als geluksplukker ben je zichtbaar doordat je een armbandje krijgt bij een van de geluksbrengers. Naast meedoen met de aangeboden activiteiten, val je in een warm bad door allerlei acties van Leidse ondernemers, in winkels, cafés en restaurants, speciaal voor deelnemers aan de Geluksroute.

Voor meer informatie over de Geluksroute, de deelnemers, en hoe het werkt, zie: www.geluksroute.nu