Op zondag 3 juli 2022 treedt Mila op in de Waterlelie (muziektent) in de Leidse Hout. Van 14.45 – 15.30 uur. De toegang is gratis.

De zangeressen van Oost-Europakoor Mila zongen dit seizoen veel Oekraïense liederen, o.a. tijdens de dodenherdenking in de Pieterskerk. Een aantal van deze liederen staat ook nu op het programma. Daarnaast klinken er liederen uit Turkije, Slowakije, Polen en Armenië. Dirigente Helga Kruse arrangeert graag en daarom laat het koor twee verschillende arrangementen van hetzelfde lied uit Armenië horen. Alle liederen worden a capella, soms met wat percussie, gezongen. Soms ingetogen, dan weer uitbundig! Er is telkens een korte toelichting over de tekst en sfeer van een lied.

Tijdens de Open Monumentendagen zingen Mila -op zaterdag 10- en het Wereldkoor -op zondag 11 september- mooie afwisselende programma’s. Waarschijnlijk op het plein bij de Pieterskerk. De tijden zijn nog niet bekend; zodra ik die weet komen ze op de site.

Workshop Klank&Kleur

Van vrijdag 12 t/m zondag 14 augustus geef ik samen met kunstenares Julia van Adrichem een spannende workshop waarbij klank (van de stem) en kleur verweven zijn. Voor iedereen die wil! Als je interesse hebt, stuur ik je graag een folder toe.